MSKÜ'de Oryantiring Tutkunlarından Muhteşem Cumhuriyet'in 100. Yılı Kutlaması!

MSKÜ'de, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlama coşkusunu Oryantiring sporuyla birleştiren muhteşem bir etkinlik gerçekleşti. "7'den 77'ye Cumhuriyete" adını taşıyan organizasyon, 25 Ekim 2023 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ile Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün işbirliğiyle gerçekleştirildi.

MSKÜ Kötekli Kampüsü, oryantiring tutkunlarını, üniversite öğrencilerini ve Muğla halkını ağırlayarak rengarenk bayraklarla süslenirken, sporun heyecanı ve Cumhuriyet sevgisi bir araya geldi. Etkinlik, hem sporcular hem de izleyiciler arasında coşku dolu anlara sahne oldu.

Oryantiring sporunun incelikleri ve eğlencesi ile dolu etkinlikte, katılımcılar doğa içerisinde kendi yollarını bulmaya çalıştılar. Doğanın sunduğu zorlu engeller, sporcuların cesaretini ve becerisini test ederken, her yaştan katılımcı için unutulmaz bir deneyim sunuldu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan SAYGIN, etkinliği "Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlama fırsatı bulduğumuz bu etkinlik, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi. Oryantiring tutkunları ve Muğla halkı, birlikte geçirdikleri bu özel günün tadını çıkardılar." sözleriyle değerlendirdi.

MSKÜ'de gerçekleştirilen bu muhteşem etkinlik, sporun ve Cumhuriyet sevgisinin birleştiği bir kutlama oldu. "7'den 77'ye Cumhuriyete" etkinliği, katılımcılara unutulmaz anılar yaşatırken, üniversitemizde Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkuyla kutlamaya devam ediliyor.

Son Güncelleme Tarihi : 26.10.2023 17:22 Okunma Sayısı : 266