MSKÜ'de Tenis Antrenörlük Kursu Verildi

Türkiye Tenis Federasyonu Faaliyet programında yer alan 2. Kademe Tenis Antrenörlük Kursu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesinde 29 Kasım-7 Aralık 2023 tarihleri arasında yapıldı.

2. Kademe Tenis Antrenörlük Kursu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Kurs Yöneticisi Prof. Dr. Özcan Saygın, Türkiye Tenis Federasyonu Eğitim Kurulu Koordinatörü Birol Vural, Doç. Dr. Aydın İlhan, Öğr. Gör. Uğur Özer, Yücel Yıldırım, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Prof. Dr. T. Osman Mutlu eşliğinde gerçekleştirildi.

Teori ve uygulama derslerinin verildiği kurs, Spor Bilimleri Fakültesi amfisinde 53 kişinin katılımıyla tamamlandı.

Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Osman Mutlu, kendisi ve kurs yöneticisi Prof. Dr. Özcan Saygın adına Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ve Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi : 11.12.2023 12:54 Okunma Sayısı : 215