MSKÜ'den Oryantiring Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Madalya

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan Ünilig Oryantiring Türkiye Şampiyonası, Düzce Üniversitesi ev sahipliğinde 30 üniversiteden 250 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

17-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen şampiyonaya, üniversitemiz hem kadın hem de erkek takımlarıyla katılım sağladı. Etkinlik boyunca büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmalarda, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencimiz Ali Aydın, 113 erkek sporcunun yarıştığı Erkekler Orta Mesafe Parkurunda Türkiye 2.si olmayı başardı. Ayrıca, genel sıralamada da Türkiye 3.sü olarak önemli bir başarıya imza attı.

Bu büyük başarıdan dolayı öğrencimiz Ali Aydın’ı ve emeği geçen tüm antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 29.05.2024 11:15 Okunma Sayısı : 67