MSKÜ'nün Gururu: Hazal Burun, Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası'nda Altınla Parladı

Hırvatistan'ın Varazdin kentinde düzenlenen 2024 Salon Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda Türkiye, büyük bir başarıya imza attı. Milli Takımın gözdesi olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Hazal Burun, 21 yaş altı kategorisinde altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

Türkiye Milli Takımı, 7 sporcuyla mücadele ettiği şampiyonada gösterdiği üstün performansla hem altın hem de gümüş madalya elde etti. Ancak bu başarı sadece bireysel değil, aynı zamanda takım başarısıyla da taçlandı.

Hazal Burun'un yanı sıra, Hatice Efdal Köse ve Helin Satıcı'dan oluşan Makaralı Yay U21 Kadın Milli Takımı da Avrupa Şampiyonu unvanını alarak büyük bir gurur yaşattı.

Milli Takımımız adına Avrupa arenasında elde edilen bu zaferlerle bizlere bu haklı gururu yaşatan ve kürsünün en üst basamağında yer bulan Milli Sporcumuz Hazal Burun'u ve emeği geçen tüm eğitmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 28.02.2024 14:38 Okunma Sayısı : 79