Muğlaspor İle Üniversitemiz Arasında İş Birliği Protokolü


Üniversitemiz ile Muğlaspor Kulübü arasında bilginin, deneyimin ve fiziksel imkânların paylaşılması ve geliştirilmesi çerçevesinde iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz’in imzaladığı protokol, fakülte öğretim elemanları, öğrencileri ile kulüp yöneticisi, teknik direktörü, antrenörü ve idarecileri arasında gerçekleştirilecek iş birliği faaliyetlerini kapsıyor.

Protokole göre Muğlaspor Kulübü, Üniversitemiz öğrencilerinin kulüp bünyesinde mesleki deneyim kazanması için çalışmalar gerçekleştirecek. Aynı zamanda kulübün teknik direktörünün, antrenörünün, yöneticilerinin ve idarecilerinin tecrübelerini ve bilgilerini öğrencilere aktarmalarını sağlayacak. Muğlaspor Kulübü, kulüp bünyesinde bulunan saha ve tesislerini sportif eğitim amaçlı faaliyetler için öğrencilerin ve akademisyenlerin hizmetine açacak.

Üniversitemiz ise bünyesinde bulunan derslikleri, sahaları, tesisleri ve Spor Bilimleri Fakültesi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarını Muğlaspor Kulübü’nün hizmetine sunacak. Bununla birlikte sporcuların atletik performanslarının ölçülmesi, test edilmesi ve takibinin yapılması sağlanacak. Üniversitemiz akademisyenleri ise sporculara sporcu beslenmesi, spor psikolojisi, müsabaka analizi, güncel antrenman bilimi yaklaşımları ve benzeri konularda eğitimler verecek.

 

Son Güncelleme Tarihi : 26.11.2020 15:33 Okunma Sayısı : 1732

Son Haberler