Muğlaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, Antrenörlükte Başarıya Giden Yolu Anlattı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Bölümü tarafından düzenlenen "Antrenörlükte Başarıya Giden Yol" söyleşisi, 9 Mayıs 2024 Perşembe günü Özgür Özekin Amfisi'nde gerçekleştirildi. Söyleşiye Şampiyon Muğlaspor'un deneyimli Teknik Direktörü Hakan Şapçı katıldı.

Moderatörlüğünü Antrenörlük Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Kemal Göral'ın üstlendiği söyleşide, öğrenciler başarılı bir takım oluşturmanın inceliklerini, antrenman planlamasının önemini ve sporda başarıya ulaşmanın temel kriterlerini tecrübeli teknik adam Şapçı'dan bizzat dinleme fırsatı buldu. Şapçı, antrenörlük alanında karşılaşılan zorluklar hakkında önemli ipuçları verirken, öğrencilerin sorularını da içtenlikle yanıtladı.

Öğrenciler, Hakan Şapçı'nın tecrübelerinden ve bilgilerinden faydalanarak, antrenörlük mesleğine dair derinlemesine bir bakış açısı kazandılar. Söyleşi katılımcılar arasında bilgi ve deneyim paylaşımı için önemli bir platform sağladı.

Son Güncelleme Tarihi : 29.05.2024 11:17 Okunma Sayısı : 121