Öğrencilerimizin Açık Su Yüzme Yarışında Önemli Başarıları

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde öğrenim gören öğrenciler, bu yıl 24 Eylül 2022 tarihinde İzmir’de düzenlenen Aegean Masters Açık Su Yüzme Yarışında önemli başarılar elde etti. Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Lale YILDIZ ÇAKIR’ın antrenörlüğünü yaptığı; Üniversitemizin farklı fakültelerinde öğrenim gören öğrenciler Çeşme denizinde 1,5 km ve 5 km’lik yüzme parkurlarında yarıştılar.

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Alperen Efe Baykara bireysel yarışmalardan 1.5 K’da genel klasman ve yaş grubu birinciliği, Spor Yöneticiliği Anabilim Dalı öğrencisi Bartu Özerengin erkeklerde yaş grubu üçüncülüğü elde etmiştir.  Eğitim Fakültesi öğrencisi Ayşe Eylül Tırak ise kadınlarda 5 K’da yaş grubu birinciliği kazanmıştır. Ayrıca Bayrak yarışmalarında öğrencilerimiz 1 birincilik ve 1 üçüncülük elde etmişlerdir.

Antrenörümüzü ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 30.09.2022 13:51 Okunma Sayısı : 523