Öğretim Üyemiz Balkan Masterlar Atletizm Şampiyonasında Göğsümüzü Kabarttı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gönül BABAYİĞİT İREZ, 17-19 Eylül 2021 tarihleri arasında Arnavutluk’un Korçe şehrinde düzenlenen 30. Balkan Masterlar Atletizm Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etti.

Uluslararası Atletizm Federasyonu tarafından Arnavutluk'un Korca kentindeki Skenderiya SPro Kompleksi'nde düzenlenen  30. Balkan Masterlar Atletizm Şampiyonası'na Türkiye kadın ve erkeklerde 61 sporcu ile katıldı.

Türkiye'yi temsil eden Doç. Dr. Gönül BABAYİĞİT İREZ, 12 ülkeden 645 sporcunun katıldığı şampiyonada, 800m-1500m ve 2000m engelli koşuda branşlarında 3 altın kazandı.

Antrenmanlarını Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tesislerinde sürdüren İrez, "17-19 Eylül 2021 tarihleri arasında Arnavutluk Korçe'de yapılan Balkan Master Atletizm Şampiyonası'nda Balkan şampiyonluğu elde ederek Ülkeme 800m-1500m ve 2000m engelli koşuda branşlarında 3 altın madalya kazandırma gururunu yaşıyorum. Akademik hayatın yoğun işleri arasında antrenman yapmayı da özellikle gençlere rol model olmak için ihmal etmedim. Destekleri için MSKÜ Yöneticilerine ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığına çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Öğretim Üyemizi elde ettiği başarılar nedeniyle tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 23.09.2021 12:43 Okunma Sayısı : 1167