Öğretim Üyemiz TFF Sürekli Gelişim Seminerinde Eğitim Verdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliğiyle gerçekleştirilen "3. Sürekli Gelişim Semineri," Muğla'nın spor alanındaki vizyonunu güçlendirmeye devam ediyor. TFF-TÜFAD Muğla Şubesi tarafından düzenlenen bu önemli seminer, 11 Aralık 2023 Pazartesi günü online olarak gerçekleştirildi. 

Türkiye Futbol Federasyonu Teknik Adamaların Eğitilmesi ve Sınıflandırılması Talimatının 6. Maddesinin 3. fıkrası kapsamında düzenlenen seminerde, MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Fatma Kerkez "Beceri Öğrenimi ve Hareket Eğitimi Açısından Futbol" başlıklı sunumuyla futbolun temel unsurları ve oyuncuların beceri gelişimine odaklanarak katılımcılara değerli bilgiler sundu. 

Uzaktan eğitimle düzenlenen etkinlik, UEFA Elit A, UEFA A, UEFA B, TFF Teknik Direktör, TFF A ve Profesyonel Kaleci Antrenörleri gibi farklı seviyelerdeki teknik adamları bir araya getirerek sektörel bilgi alışverişine imkan tanıdı. Seminer, futbolun karmaşıklığını ve oyuncuların gelişim sürecini anlamak isteyen teknik adamlara zengin bir deneyim sunarak büyük beğeni topladı.

 

Son Güncelleme Tarihi : 14.12.2023 14:55 Okunma Sayısı : 188

Son Haberler