Pickleball Eğitmen Eğitimi MSKÜ'de Gerçekleştirildi

Muğla’da bir ilk olan Pickleball Eğitmen Eğitimi Uluslararası Pickleball Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Asene Erdinç ve Davut Güngör eşliğinde Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri, Rektörlük Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğretim görevlilerinin ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Pickleball, her yaş grubuna hitap eden ve yaşam boyu devam eden bir spor branşıdır. Etkinlikler, yaş almış bireyleri, çocukları, gençleri, engelli bireyleri, her yaş grubunu hem bedensel hem de zihinsel olarak aktif kılarken, birlikte oynamanın ve eğlenmenin hazzını yaşatmış olmaktadır. Pickleball sporu öğrenilmesi ve uygulanma süreci ile yeni beceriler kazandırırken özgüven ve yaşam sevincini arttırmaktadır.

Ayrıca MSKÜ Spor Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Abide H.Nuri Öncüler Huzurevi sakinleri de üniversiteli gençlerle beraber Pickleball branşını tanıdı.

Son Güncelleme Tarihi : 20.03.2024 14:30 Okunma Sayısı : 97