Prof. Dr. Gönül Babayiğit İrez Balkan Şampiyonu Oldu

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Gönül Babayiğit İrez, "31. Balkan Masterler Atletizm Şampiyonası'ndan" madalyalar ve Türkiye rekoru ile döndü.

Yunanistan'ın Selanik şehrinde üç gün süren 31. Balkan Masterler Atletizm Şampiyonası 23-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi.

16 ülkeden yaklaşık 800 sporcunun katıldığı şampiyonada üniversitemizi ve ülkemizi temsil eden Prof. Dr. Gönül Babayiğit İrez, 27 yıldır kırılamayan yaş grubu 800m Türkiye rekorunu kırarak Balkan Şampiyonu olurken ayrıca 1500m'de çok iyi bir derece koşarak Balkan şampiyonu olmayı başardı.

Uluslararası düzeyde kazandığı başarıyla hem akademik hem de spor alanında öğrencilerimize örnek olan öğretim üyemizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 29.09.2022 15:41 Okunma Sayısı : 593