Reykjavik Üniversitesinden Dr. Ingi Thor Einarsson "Suda Dayanıklılık Antrenmanları" Konferansı Verdi

Fakültemizin Erasmus programı kapsamında anlaşmalı olduğu İzlanda Reykjavik Üniversitesinde çalışan ve dünyanın çeşitli ülkelerinde elit sporculara antrenörlük yapan Dr. Ingi Thor Einarsson Erasmus Öğretim Üyesi Hareketliliği kapsamında fakültemizi ziyaret etti.

Dr. Einarsson “Suda Dayanıklılık Antrenmanları” konusundan teorik ve uygulamalı eğitim verdi. Karada antrenman yapan sporcuların suda yapılan dayanıklılık antrenmanlarına nasıl adapte edileceği, suda dayanıklılık antrenmanlarının karada yapılanlara göre benzer ve farklı yönleri, potansiyel faydaları ve zararları üzerine güncel ve bilimsel bilgileri fakültemiz öğretim üyeleri, öğrencileri ve ilimizde bulunan antrenörlerle paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi : 02.05.2023 13:39 Okunma Sayısı : 375