Rüzgarla Kariyer Yolculuğu: Sektöre Yelken Açma ve Eğitmenlik Kapıları Aralanıyor!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, öğrenci ve sektör profesyonellerini bir araya getiren muazzam bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. "Rüzgarı Hissetmeye Hazır Mısınız?" başlıklı söyleşi, Global Sailing Academy (GSA) yöneticileri ve MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrenciler arasında etkileyici bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Etkinlik, 5 Aralık 2023 Salı günü Spor Bilimleri Fakültesi Amfisi'nde gerçekleştirildi.

GSA'nın deneyimli yöneticileri, öğrencilere Yelken ve Rüzgar Sörfü Eğitmen Aday Programı, GSA Takım Liderleri misyonları ve yelken ile rüzgar sörfü sporunun sunduğu avantajlar hakkında kapsamlı bilgiler sundular. Katılımcılar, sektördeki yenilikler, kariyer fırsatları ve sporun getirdiği dinamizm üzerine keyifli bir söyleşi deneyimi yaşadılar.

Eğlenceli ve interaktif bir atmosferde geçen etkinlik, öğrencilerin sorularını yanıtlama ve sektör profesyonelleriyle doğrudan etkileşimde bulunma şansı tanıdı. GSA'nın tecrübeli ekibi, genç spor bilimleri öğrencilerine sektördeki potansiyellerini ve gelecek kariyer olanaklarını keşfetme fırsatı sundu. Katılımcılar arasında büyük ilgi uyandıran söyleşi, rüzgarla buluşma arzusunu daha da pekiştirdi.

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi, sektör-öğrenci buluşmalarıyla öğrencilerine eşsiz deneyimler sunmaya devam ediyor.
 

Son Güncelleme Tarihi : 06.12.2023 17:47 Okunma Sayısı : 114

Son Haberler