Spor Bilimleri Fakültesi Bölümleri İçin Akreditasyon Süreci Çalışmaları Başladı

Spor Bilimleri Fakültesi Bölümlerinin, Antrenörlük Eğitimi, Spor Yöneticiliği ve Rekreasyon programlarının "Spor Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (SPORAK)" tarafından yürütülen akreditasyon değerlendirme sürecine dâhil edilmesi için gerekli çalışmaların başlatılması amacıyla toplantı gerçekleştirildi.

27.11.2020 tarihinde fakültemiz Şehit Pyd. Yzbş. Özgür Özekin amfi salonunda yapılan toplantıya bölüm akreditasyon temsilcileri katıldı. Toplantıda fakültemiz akreditasyon koordinatörü ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatma İlker KERKEZ tarafından SPORAK akreditasyon sürecine ve akreditasyon ölçütlerine (Ölçüt-1, Ölçüt-2, Ölçüt-3) ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Son Güncelleme Tarihi : 27.11.2020 15:46 Okunma Sayısı : 1276