Spor Bilimleri Fakültesi'nde Erasmus Rüzgarı: 6 Yeni Öğrenci


Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı güz dönemi için 9 Erasmus değişim programı öğrencisini ağırlamaya hazırlanıyor. Bu öğrencilerden 6'sı Spor Bilimleri Fakültesi'ne geliyor, bu da fakültemizin uluslararasılaşma yolunda büyük bir başarıya imza attığını gösteriyor.

Uluslararsılaşma yolunda büyük adımlar atan fakültemiz özellikle Avrupa Birliği projeleri sayesinde oluşan ilişki ağıyla beraber değişim öğrencilerinin ilgi odağı olmayı başardı. Geçen yıl 4 Erasmus öğrencisini misafir eden fakültemiz, bu yıl Malta ve Almanya'dan gelecek 6 öğrenci ile uluslararası düzeyde daha da genişlemeyi hedefliyor. Bu başarı Spor Bilimleri Fakültesi'nin uluslararası alanda tanınırlığını artırırken, öğrencilerimizin küresel perspektif kazanmalarına da katkıda bulunacaktır.

Fakültemiz, uluslararası işbirliklerini ve değişim programlarını destekleyerek öğrencilerine dünya standartlarında eğitim ve deneyim sunmaya devam edecektir. Erasmus öğrencilerimizle birlikte geçireceğimiz bu yeni dönemi heyecanla bekliyoruz.

Son Güncelleme : 05.08.2024 16:39 Okunma Sayısı : 151

Son Haberler