Spor Bilimleri Fakültesi'nde "Muğla'da Yabancı Dil Eğitim Olanakları" Etkinliği Düzenlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü lisans ve lisansüstü öğrencilerine yönelik kariyer günleri etkinlikleri kapsamında önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. "Muğla'da Yabancı Dil Eğitim Olanakları" başlıklı etkinlik, 9 Ekim 2024 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi Şehit Piyade Komando Yüzbaşı Özgür Özekin Amfisi'nde gerçekleştirildi.

Etkinlik, öğrencilerin kariyer planlamalarında yabancı dilin önemine vurgu yaparken, Muğla'da sunulan yabancı dil eğitim fırsatları hakkında kapsamlı bilgiler sundu. Öğrencilerin uluslararası alanda rekabet edebilme yetkinliklerini artırmayı hedefleyen etkinlik, hem lisans hem de lisansüstü öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Kariyer günleri kapsamında düzenlenen bu etkinlik, öğrencilerin akademik ve profesyonel gelişimlerini desteklemeye yönelik çeşitli etkinliklerin bir parçası olarak öne çıktı.

Son Güncelleme : 10.10.2024 13:49 Okunma Sayısı : 45