Spor Lisesi Öğrencileri İçin Kariyer Fırsatları: Menteşe Spor Lisesi'nde Bilgilendirme Etkinliği

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bulunan Spor Lisesi, öğrencilerine spor alanında kariyer fırsatlarını sunmak üzere bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. "Kariyer Günleri" adı altında düzenlenen etkinlik, 3 Mayıs 2024 tarihinde Menteşe Spor Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Spor Bilimleri Fakültesi'nden önde gelen isimler katıldı. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın, Dekan Yardımcısı ve Rekreasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Süleyman Murat Yıldız, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemal Göral, Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Fatma İlker Kerkez ile Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Ünal, öğrencilere spor alanında kariyer yapma fırsatları hakkında bilgi verdi.

Etkinlikte Spor Bilimleri Fakültesi ve bölümleri hakkında detaylı bilgilendirme sunuldu. Spor Lisesi öğretmenleri ve 12. sınıf öğrencilerinden toplamda 123 kişi etkinliğe katıldığı etkinlik, genç sporcuların gelecekteki kariyer hedeflerini belirlemelerine ve sporun farklı alanlarında kendilerini geliştirmelerine olanak sağlamıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 06.05.2024 13:34 Okunma Sayısı : 104

Son Haberler