TÜSF Akreditasyon Kriter Belirleme Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Özcan Saygın Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun 2023-2025 Stratejik Planında yer alan “Üniversitelerde Sağlık ve Spor Dostu Kampüs” projesinin uygulanması ve kampüslerde akreditasyon sisteminin geliştirilmesi için çalışmalara başlanmıştır.

Türk Akreditasyon Kurumu’nun (TÜRKAK) 03.11.2017 tarih ve 30229 sayılı Uygunluk Değerlendirme Kuruluşlarının Akreditasyonu Hakkında Yönetmeliğine dayanarak; Üniversitelerin proje kapsamında TÜRKAK tarafından belgelendirilmesi için kriterlerin belirlenmesi amacıyla, Akreditasyon Kriter Belirleme Komisyonu Başkanı olarak Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın seçilmiştir.

Saygın Başkanlığında Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden oluşan dokuz kişilik komisyon ilk toplantısını 01 Şubat 2023 Salı günü gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi : 08.02.2023 12:14 Okunma Sayısı : 393