Ünilig Red Bull 3x3 Basketbol Turnuvası'nı MSKÜ Zaferle Tamamladı!

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan 2023-2024 Sezonu Ünilig Red Bull 3x3 Basketbol müsabakaları, 6 farklı ilde yaşanan karşılaşmalarla tamamlandı. Organizasyona Atatürk Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Adana'da düzenlenen “Ünilig Red Bull 3x3 Basketbol Bölge Şampiyonası”, 6-8 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşti ve birbirinden heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin dışında, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Adana Alparslan Türkeş Üniversitesi, Malatya İnönü Üniversitesi ve Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi takımları da mücadele etti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 3x3 Basketbol takımı, kararlı ve başarılı performansıyla organizasyonu namağlup bir şekilde tamamlayarak şampiyon oldu. Bu zafer, takımımıza İzmir'de düzenlenecek olan Ünilig 3x3 Türkiye sekizli finallerine katılma hakkı kazandırdı.

Son Güncelleme Tarihi : 08.05.2024 13:56 Okunma Sayısı : 101

Son Haberler