Üniversitelerarası Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonasına MSKÜ Damgası

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Spor Salonu'nda 21'incisi düzenlenen "Üniversitelerarası Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası" sona erdi. 21-25 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen edilen şampiyonada 30 üniversiteden yaklaşık 300 sporcu mücadele etti.

Üniversitemizi şampiyonada temsil eden, Spor Bilimleri Fakültesi  öğrencileri Songül Lök ve Emircan Haney'den oluşan takımımız "Makaralı Yay Mix Takım" kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Üniversitelerarası Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası'nda Songül Lök"Makaralı Yay Bireysel Kadınlar" kategorisinde Türkiye Üçüncüsü, Emircan Haney "Makaralı Yay Bireysel Erkekler" kategorisinde Türkiye İkincisi olmayı başardı.

Toplamda 1 takım (altın), 2 bireysel (1 gümüş, 1 bronz) olmak üzere 3 madalya ile üniversiteler arasında en fazla madalya almaya hak kazanan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 25.02.2022 21:08 Okunma Sayısı : 1025