Üniversitemizin Ev Sahipliğinde TÜFAD Antrenör Gelişim Semineri Düzenlendi

Türkiye Futbol Federasyonun Teknik Adamların Eğitimi ve Sınıflandırılması Talimatının 5. Maddesi gereğince TFF-TÜFAD işbirliğinde her iki yılda bir gerçekleştirilen "Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri" 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlendi.

Seminere, UEFA PRO Lisans dışında diğer tüm antrenör lisanslarına sahip antrenörler katıldı. Yaklaşık 300 katılımcıyla gerçekleştirilen seminerde fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ender Şenel "Futbolda Takım Direnci ve Takım Birlikteliği" ve Doç. Dr. Halil Evren Şentürk "Sporda Stresle Başa Çıkma Yolları" başlıklı konularda eğitim verdi. TFF eğitimcisi ve milli takımımızın eski kalecisi ve antrenörü Rasim Kara'nın da katıldığı seminer üniversitemiz ve fakültemizin de destekleriyle başarılı bir şekilde tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi : 24.08.2021 16:01 Okunma Sayısı : 1366